vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alergat de poliţişti, oprit cu focuri de armă

Poliţiştii craioveni au tras focuri de armă pe o stradă din oraş pentru a opri un tânăr care încerca să fugă de ei. Tânărul de 20 ani, din Craiova, fusese observat la volanul unui autoturism, pe strada Nicolae Iorga, de către poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, împreună cu un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească pentru control. Tânărul nu a făcut-o, aşa că poliţiştii au pornit în urmărirea lui.

“Întrucât conducătorul autoturismului respectiv nu a oprit la semnalele efectuate, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, timp în care conducătorul autoturismului a fost somat să oprească.

Bărbatul de la volan a oprit pe strada Grigore Pleşoianu, unde a coborât din autoturism şi a încercat să-şi asigure scăparea prin fugă, moment în care unul dintre poliţişti a executat două focuri de avertisment în plan vertical, determinându-l pe bărbat să se oprească”, arată IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul a fost prins, iar poliţiştii au constatat că nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

“Pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În cursul acestei zile persoana în cauză va fi prezentată unităţii de parchet, cu propuneri corespunzătoare”, conform IPJ Dolj.

Politica