joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Unchi și nepot, prinși în flagrant în timp ce încercau să mituiască polițiștii

Doi bărbați, unchi și nepot, au fost prinși în flagrant, în timp ce ofereau mită unui agent de poliție. Cei doi au fost surprinși de ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Gorj. Indivizii încercau să ofere suma de 200 de euro, pentru ca unuia dintre ei să nu-i fie întocmit dosar penal, după ce a fost depistat, în aceeași zi, în două rânduri, pe tronsoane de drum diferite, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

„Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, agenții de poliție din cadrul Secției nr. 9 de poliție rurală Novaci, l-au depistat pe bărbat, conducând pe drumurile publice un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat la ora 04:25 și, 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat la ora 07:21, astfel că i s-au întocmit dosare penale. Pe 13 ianuarie 2020, fiind chemat pentru audieri la sediul poliției, a venit însoțit de unchiul său, persoană fără calitate specială, care a stăruit pe lângă lucrătorii de poliție să propună soluții favorabile în dosare, în schimbul unor foloase materiale. În acest context, un agent de poliție a formulat denunț la D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Gorj, sens în care a fost constituită echipa operativă de prindere în flagrant, cei doi fiind surprinși în flagrant în timp ce ofereau cu titlu de mită agentului de poliție suma de 200 euro”, se arată în comunicatul Direcției Generale Anticorupție.

Ulterior, cei doi au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar în urma audierilor, unchiul celui aflat la volan a fost reținut pentru 24 ore. Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Gorj au desfășurat acte de urmărire penală, în baza ordonanței de delegare emise de procurorul de caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica