Conecteaza-te cu noi

Actualitate

AJOFM Olt. Încep înscrierile pentru studenții care doresc să lucreze, pe perioada vacanței de vară, în Germania

Publicat

pe

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanței de vară (minimum 2 luni).

AJOFM Olt precizează că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Olt, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, Str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Slatina, în vederea înregistrării aplicațiilor, scrie olt-alert.ro

Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 13.01.2020 – 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0249/411002, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM OLT>Comunicare>Materiale informative.

Continue Reading