sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Nu vă mai agitați… Momentan, avem antrenor!”

Suporterii din Vechiul Spirit Ultras au ironizat cu o simplă poză situația de la clubul oltean.

Negocierile cu Edi Iordănescu ori cu Șumudică, antrenori aflați sub contract, au eșuat. Așa că jucătorii au fost anunțați de patron că trebuie să-i dea ascultare lui Corneliu Papură, pentru că el îi va pregăti pentru partea a doua a sezonului.

Ultrașii CSU, nemulțumiți după ce Victor Pițurcă a fost dat afară Rotaru, precum și de faptul că nu s-a găsit o soluție potrivită pentru înlocuirea acestuia, l-au ironizat pe patron. Fanii reuniți în brigada „Vechiul spirit ultras” au publicat în urmă cu câteva zile o poză, care a devenit virală pe facebook. În fapt, un montaj cu Rotaru în trening de antrenor al clubului, însoțit de mesajul: „Nu vă mai agitați… Momentan, avem antrenor”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suporterii de la Peluza Nord au avut o atitudine vehementă împotriva patronului, cerându-i acestuia să aducă antrenor cu personalitate, și să nu mențină „marionetele și sifoanele Corneliu Papură și Cornel Blejan”.

„Peluza Nord îl atenționează pe Mihai Rotaru că la Craiova nu mai e acceptată mediocritatea și că pe suporterii Științei nu îi încântă cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. Suporterii Universității Craiova merită mult mai mult, merită performanță și o echipă care să lupte pentru obiective demne de istoria acestui club.

Noi merităm un investitor care să știe care e rolul lui în club, un antrenor cu personalitate, experiență și calitate, care să nu stea drepți sau să fie doar un breloc al finanțatorului.

Îl somăm pe Mihai Rotaru să numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a gigi becali cu marionetele și sifoanele Corneliu Papură și Cornel Blejan, pentru că la Craiova nu merge”, se arată în comunicatul fanilor.

Potrivit Gsp.ro, Bergodi nu ar fi acceptat să preia CSU Craiova întrucât i s-ar fi impus să lucreze cu Papură și Blejan, iar antrenorul italian nu a acceptat. În ceea ce privește corpul tehnic al grupării oltene, acesta s-a mărit prin cooptarea lui Dragoș Bon ca antrenor secund.

Politica