joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele din Bănie au bătut Rapidul și au stârnit furia bucureștenilor din tribune

Echipa de handbal feminin a Craiovei a câștigat meciul disputat în compania celor de la Rapid București. Oltencele s-au impus destul de greu, scor 23-21, iar fanii rapidiști ce au făcut deplasarea în Bănie nu au fost deloc ușor de liniștit după eșecul favoritelor.

Bogdan Burcea le-a avut la dispozitie pe: Dzhukeva, Curmenț – Cace, Țicu, Nikolic, Chetraru, Orșivschi, Colac, Klikovac, Vizitiu, Zamfir, Savu, Gogoșeanu, Țenea. După victoria de ieri, SCM Craiova a acumulat 18 puncte și a ajuns la același număr de puncte cu Dunărea Brăila și HC Zalău.

Echipa Rapidului a fost însoțită la Craiova de aproximativ 200 de fani, fapt ce a atras și reacția oltenilor de la Peluza Nord Craiova, dar și a fanilor ce merg meci de meci la Polivalentă pentru a susține toate echipele ce evoluează sub culorile Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Începem dezmorțirea devreme pentru că se pare că anul ăsta o să avem mai multă treabă decât de obicei și e bine să ne intrăm repede în formă. Dumincă de la ora 11:00 echipa care a adus orașului una dintre cele mai mari bucurii (Cupa EHF), cea de handbal fete, are un meci interesant. Vine Rapidul și o face din ce se aude și cu galerie, două motive suficiente ca să fim alături de fete”, a fost comunicatul postat de Peluza Nord Craiova, înainte de meci.

Astfel, după ce pe tot parcursul partidei cele două grupări și-au transmis diferite mesaje și au scandat una împotriva celeilalte, fanii rapidiști au vrut să părăsească sectorul ce le-a fost pus la dispoziție și să ajungă în partea în care se aflau craiovenii. A fost nevoie ca jandarmii să intervină și să evite eventuale clinciuri între cele două galerii.

Politica