sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosarul lui Dincă, la Tribunalul Olt

Magistraţii Tribunalului Olt ar urma să judece „cazul Caracal”. Procurorii DIICOT au finalizat rechizitoriul în acest caz. Caracaleanul Gheorghe Dincă ar urma să fie trimis în judecată, în această săptămână, pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Potrivit unor oficiali din DIICOT, citaţi de agenţia naţională de presă, rechizitoriul va fi înaintat spre confirmare procurorului general interimar Bogdan Licu, urmând ca dosarul să fie trimis la începutul săptămânii la Tribunalul Olt, instanţa competentă în acest caz.

Vineri, Gheorghe Dincă a fost scos din arest şi dus la sediul DIICOT, unde a fost prezentă şi mama Alexandrei Măceşanu, fata dispărută în Caracal în luna iulie 2019, menţionează sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Îmi bătea inima atât de tare, încât, cum să zic, aş fi sărit pe el (…) Este o uşurare şi sperăm să aflăm adevărul şi să găsim copilul. Sperăm din tot sufletul să o găsim pe Alexandra”, a spus mama fetei la ieşirea din sediul DIICOT.

Joi, la audieri la DIICOT, Dincă şi-a schimbat declaraţia iniţială cu privire la Luiza Melencu. De data aceasta el ar fi spus procurorilor că nu a ucis-o ci că a fost luată din casa lui de alte persoane.

Anterior, recunoscuse ambele crime, în ceea ce o priveşte pe Luiza afirmând că a aruncat rămăşiţele fetei la marginea unei păduri de lângă Caracal. Anchetatorii au găsit fragmente osoase lângă pădure, dar nu s-a putut stabili cui aparţine ADN-ul.

Politica