miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oferte pentru Qaka și Fortes!

Mihai Rotaru poate scăpa de cei doi jucători puși pe lista de transferări și să acopere investiția pentru Nistor.

Kamer Qaka și Carlos Fortes au fost puși pe lista de transferuri de CSU Craiova. Albanezul pentru că a venit Nistor, iar portughezul deoarece e suspendat în România până prin martie, după un cap în figură aplicat unui adversar la un meci din Liga 3.

Rotaru nu doar că are posibilitatea să scape de cei doi, dar are chiar variante de a încasa ceva bani de pe urma lor. Astfel, Livorno, lanterna din Serie B, e interesată de Qaka. Asta după ce la cârma echipei a fost instalat Paolo Tramazzani, fost secund la naționala Albaniei în perioada 2011 – 2017. Tramazzani îl cunoaște bine pe jucător, așa că atunci când a aflat că acesta a fost pus pe liber a internsificat negocierile pentru aducerea lui.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Livorno a înaintat o ofertă concretă pentru Qaka: împrumut până în vară cu clauză de cumpărare în iunie de 500.000 euro. Italienii nu sunt însă singurii care îl doresc pe mijlocaș. Și gruparea elvețiană Lugano a intrat pe fir, astfel încât Rotaru ar putea începe chiar o licitație pentru Qaka. Kamer Qaka, care mai are contract cu gruparea olteană până în iunie 2023, a fost anunțat de patron că este pe lista de transferări și nu a mai fost suit în avionul pentru Antalya. Asta după ce Rotaru a reușit să-l transfere pe Nistor de la Dinamo. Internaționalul albanez a fost transferat de CSU Craiova de la Poli Iași cu 150.000 de euro.

Carlos Fortes are interzis în România până în martie, așa că procuratorii jucătorului au început să caute piste externe. Și au găsit una: Fortes este în Maroc, acolo unde își negociază contractul cu oficialii celor de la Ittihad Tanger. Cele două cluburi au ajuns la un acord, iar transferul portughezul în vârstă de 25 de ani va fi oficializat în zilele următoare, a anunțat media marocană. Sezonul trecut, Ittihad Tanger a încheiat pe locul 5. Ultimul titlu de campioană a Marocului a fost cucerit în sezonul 2017/2018.

Politica