vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nistor, câine până la moarte: „Dinamo va fi în sufletul meu toată viața”

Version:1.0 StartHTML:0000000168 EndHTML:0000006829 StartFragment:0000000438 EndFragment:0000006812

La conferința de presă de prezentare de la Craiova, Dan Nistor a declarat dragoste eternă rivalei de moarte a oltenilor.

Ieri, Dan Nistor a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă. Fostul jucător al lui Dinamo i-a mulțumit patronului CSU pentru contractul oferit: „Mă bucur să fiu aici, mă bucur că cei de la Universitatea s-au gândit la mine. Țin să-i mulțumesc lui Mihai Rotaru și vreau să le promit solemn fanilor Craiovei că mă vor iubi. Transferul meu e o lovitură bună pentru Universitatea Craiova”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Apoi a ținut să facă o serie de clarificări cu privire la fostul său club: „La Dinamo au fost multe probleme în ultimele timp și toate s-au spart în capul meu. Am trei poziții. Prima poziție, cea legată de fața mea pe autocar. Fața mea s-a dat jos înaintea meciului cu Botoșani, ca să nu existe nicio discuție. 2. Toți au zis că m-am înțeles înainte cu Craiova, e eronat și fals. Cei de la Dinamo s-au înțeles mai întâi cu cei de la Craiova, fără să știu nimic. Și de acum nu voi mai spune nimic de Dinamo. Iubesc fanii lui Dinamo și-i voi iubi toată viața, dar acum sunt la Craiova și-mi voi da viața la Craiova. Vreau titlul, Cupa și cupele europene la Craiova. Întrebat dacă se consideră dinamovist, Nistor a întărit: „V-am zis că Dinamo va fi în sufletul meu toată viața”.

În noiembrie, Nistor îi ironiza pe olteni, dându-i replică unui suporter care-l acuza că minte la interviurile de la finalul meciului: „Mănâncă ceapă și taci din gură!”. Acum s-a explicat: „Dacă tot am primit porecla ceapă sper să marchez multe goluri și stadionul să strige «ceapă, ceapă». Nu regret incidentul cu suporterul, pentru că el m-a înjurat foarte tare”.

Politica