joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reacții după plecarea lui Pițurcă!

Clubul și fanii au reacționat diferit după despărțirea de managerul general.

Președintele CSU, Sorin Cârțu, a spus că a fost șocat de veste: „Am rămas surprins, chiar șocat când mi-a zis domnul Rotaru, cu 15 minute înainte să apară comunicatul. Totul a plecat de la Piți, el nu a mai vrut să continue. E o lovitură pentru club pentru că totul era gândit cu el, programul, lotul…”. De altfel, la fel de surprins a fost Cârțu și atunci când Mangia a fost dat afară: „Şi eu am fost surprins că Mangia a fost demis. Am venit azi la birou şi am aflat”.

În privința jucătorilor, Pigliacelli nu și-a ascuns bucuria despărțirii de Pițurcă și a postat pe rețelele de socializare un video cu focuri de artificii. De altfel, nu e singurul din lot care se bucură, senzație pe care o împărtășesc probabil și Martic, Mateiu ori Kelic, jucători trecuți pe linie moartă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ultrașii echipei au reacționat în schimb diferit. Sezione Ultra 2000, cea mai numeroasă facțiune din Nord, a postat ironic haștagul CampioniiLaVrăjeală, în vreme ce Ponsiona, una dintre brigăzile noi ale Peluzei a urcat banner-ul cu „arici sărac”. 

Politica