Conecteaza-te cu noi

Sport

Reacții după plecarea lui Pițurcă!

Publicat

pe

Clubul și fanii au reacționat diferit după despărțirea de managerul general.

Președintele CSU, Sorin Cârțu, a spus că a fost șocat de veste: „Am rămas surprins, chiar șocat când mi-a zis domnul Rotaru, cu 15 minute înainte să apară comunicatul. Totul a plecat de la Piți, el nu a mai vrut să continue. E o lovitură pentru club pentru că totul era gândit cu el, programul, lotul…”. De altfel, la fel de surprins a fost Cârțu și atunci când Mangia a fost dat afară: „Şi eu am fost surprins că Mangia a fost demis. Am venit azi la birou şi am aflat”.

În privința jucătorilor, Pigliacelli nu și-a ascuns bucuria despărțirii de Pițurcă și a postat pe rețelele de socializare un video cu focuri de artificii. De altfel, nu e singurul din lot care se bucură, senzație pe care o împărtășesc probabil și Martic, Mateiu ori Kelic, jucători trecuți pe linie moartă.

Ultrașii echipei au reacționat în schimb diferit. Sezione Ultra 2000, cea mai numeroasă facțiune din Nord, a postat ironic haștagul CampioniiLaVrăjeală, în vreme ce Ponsiona, una dintre brigăzile noi ale Peluzei a urcat banner-ul cu „arici sărac”. 

Continue Reading