joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 2020. Previziuni astrologice pentru toate zodiile despre dragoste, carieră şi bani

Conform astrologului Virgina Gaia, unele dintre zodii vor avea noroc pe toate planurile, în timp ce altele vor avea de înfruntat diferite probleme.

Berbec

Cei născuţi în zodia Berbec vor avea un an important în carieră lor, cu mari responsabilităţi. Anul 2020 este pentru ei anul îl care vor cunoaşte o creştere profesională, iar eforturile lor vor fi recunoscute de şefi şi de superiori. Acelaşi lucru este valabil şi în plan financiar. În acest sector al vieţîi lor, Berbecii vor avea însă mari responsabilităţi, astfel încât să nu uite totuşi că totul poate fi trecător, mai ales banii, şi este bine să nu facă cheltuieli inutile. Cel mai bine ar fi că în acest an să strângă bani şi să îi investească. În dragoste, Berbecii îşi vor forma legături emoţionale sănătoase şi puternice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taur

Anul 2020 va fi o lecţie pentru cei născuţi în zodia Taur. Astrologii le recomandă acestor nativi să fie deschişi şi să înveţe să fie mai flexibili. În plan sentimental, Taurii vor cunoaşte o ascensiune şi îşi vor explora toată carisma de care dau dovadă în relaţii, ceea ce le va aduce puţină agitaţie în amor. Acest aspect carismatic va avea efecte şi asupra carierei lor şi vor avea parte de noi provocări. În ceea ce priveşte banii, Taurii ar trebui să facă investiţii în 2020, pentru că este un an prosper, care le va aduce venituri mari.

Gemeni

Gemenii vor avea parte în 2020 de transformări radicale în unele aspecte ale vieţii lor. În carieră, anul 2020 este unul favorabil ca aceşti nativi să îşi stabilească noi contacte, care să îi ajute să îşi îmbunătăţească cariera. Dacă vor să aibă prosperitate, Gemenii trebuie să facă investiţii mai sigure în 2020. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, anul 2020 va fi unul al învăţării pentru Gemeni, în care vor trebui să îşi dea seama că timpul alături de persoanele iubite este cel mai preţios.

Rac

Dragostea şi cariera vor fi două sectoare puternic afectate în anul 2020 pentru aceşti nativi. Anul viitor va fi o perioadă în care Racii vor trenui să îşi ia viaţamai în serios şi să aibă mai multă responsabilitate, în special în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jur. Va fi un an de cursă pentru Raci, în care vor trebui să lege legături pe termen lung atât emoţional, cât şi profesional. Va fi un an de prestigiu progesional. În legătură cu banii, Racii trebuie să facă în 2020 investiţii strategice pentru a obţine rezultate bune.

Leu

Pe Lei îi aşteaptă un an 2020 plin de muncă asiduă, care îi poate afecta şi alte sectoare ale vieţii. În domeniul profesional, Leii vor avea mai multe oportunităţi de creştere, de aceea vor necesita mai multă disciplină pentru a putea profita din plin de ocaziile ce i se vor ivi. În plus, Leii trebuie să aibă grijă şi de relaţiile din mediul de muncă, deoarece presiunea pentru a obţine rezultate mai bune le poate afecta comunicarea cu cei din jur. În dragoste, Leii trebuie să facă mai multe eforturi şi să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, astfel încât să echilibreze timpul petrecut pentru sarciniile profesionale şi cel cu familia.

Fecioara

Fecioarele se află într-o faza excelenţă pentru a studia noi lucruri şi pentru a-şi explora noi talente. Anul 2020 va fi un an foarte favorabil pentru Fecioare pentru a studia şi pentru a învăţa noi lucruri pe plan profesional astfel încât să îşi exploreze propriul potenţial, care se va reflecta în rezultate financiare cât mai bune. Este un an de muncă pentru aceşti nativi, aşa că ar trebui să fie foarte atenţi la cum îşi separă timpul în ceea ce priveşte distracţia şi viaţa profesională. În plan sentimental, anul 2020 aduce pentru Fecioare mai multe relaţii pasagere. Le va plăcea să flirteze şi să seducă, însă nu vor avea parte de o relaţie serioasă până la sfârşitul anului. Dacă vor să îşi întâlnească sufletul-pereche, Fecioarele ar trebui să înveţe să îşi exprime sentimentele.

Balanța 

Balentele se vor concentra pe familie si casa. Prin urmare, isi vor dori sa faca reamanajari in casa si schimbari in mediul familial. Ei se vor dedica foarte mult si carierei, de aceea vor trebui sa depuna eforturi pentru a echilibra viata de familie si viata profesionala. In dragoste, Balantele trebuie sa fie cat mai deschise pentru a-si putea trai relatiile, insa sa isi proritizeze insa familia. 

Scorpion 

Cu multe lucruri in minte, Scorpionii intra intr-o faza de invatare profunda in 2020. Vor calatori mult si isi vor face noi cunostinte, care le vor fi utile pentru cresterea profesionala si financiar, zone destul de agitate din viata Scorpionilor. Odata intrati in aceasta cursa a finantelor, Scorpionii trebuie sa fie atenti si la celalalte aspecte din viata lor, cum ar fi familia si dragostea.

Săgetător 

Sagetatorii trebuie sa isi planifice foarte bine finantele in 2020. Prin urmare, trebuie sa isi stabileasca prioritati pentru cheltuirea banilor anul viitor, pe langa faptul ca trebuie sa fie atenti si la achitarea unor datorii mai vechi. In plan sentimental, Sagetatorii ar putea avea parte de aventura, pe care trebuie sa o priveasca insa cu foarte multa prudenta. 

Capricorn 

Multe plante se vor pozitiona in Capricorn pe tot parcursul anului 2020, ceea ce face ca acest semn sa iasa in evidenta anul viitor. Cei nascuti in aceasta zodie vor fi dedica mare parte din timp pentru a-si face planuri pe termen lung in ceea ce priveste dragostea, cariera si alte aspecte ale vietii lor. Desi multi simt ca se dezvolta incet, astrele le recomanda sa fie calmi si sa aiba rabdare. 

Vărsător 

Pentru Varsatori, anul 2020 solicita echilibru emotional, deoarece vine cu multe vesti neasteptate. Este un an in care acesti nativi se vor conecta cu spiritualitate. Vor prezenta un magnetism deosebit, iar relatiie familiale, profesionale sau sentimentale vor fi dovezi in acest sens. Cu toate acestea, trebuie sa aiba grija la sensibilitatea lor, deoarece le poate pune piedici in unele situatii. 

Pești 

Pentru Pesti, viitorul va fi tema principala a anului 2020. Cei nascuti in aceasta zodie isi vor face planuri pe termen lung in cariera lor si in relatiile emotionale pe care le construiesc. Cu toate acestea, cand vine vorba despre bani, astrele le recomanda acestor nativi, impulsivi din fire, sa fie prudenti si sa se gandeasca de doua ori inainte de a face o investitie. 

Politica