joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

EURO 2021, oportunitate extraordinară pentru generația U18 a României

România va găzdui Campionatul European Under 19. Turneul final va fi ocazia perfectă ca actuala generație U18 să arate că poate ridica nivelul fotbalului românesc. Daniel Oprescu, selecționerul reprezentativei sub 18 ani, are mare încredere în tinerii pe care i-a pregătit pentru provocările ce-i vor aștepta.

„Este o oportunitate extraordinară pentru toți acești jucători, iar ei sunt conștienți. E o bucurie, dar și o responsabilitate. Poate fi și un pas important spre următorul nivel în cariera lor. M-am bucurat să îi aud vorbind despre participarea la turneul final. Vom fi pregătiți pentru a reprezenta cu succes România la EURO”, a spus Daniel Oprescu.

Naționala Under 18 a României a participat la începutul lunii decembrie la un turneu de pregătire în Portugalia. Adversari au fost Portugalia, Spania și Turcia. Cu 4 puncte acumulate în aceste jocuri, tricolorii au încheiat competiția pe poziția secundă. În primul joc, elevii lui Daniel Oprescu au condus cu 2-1 Portugalia până în finalul prelungirilor, atunci când gazdele au reușit să înscrie de două ori, minutele 90+5 și 90+6. A urmat duelul cu Spania, pe care din nou am condus-o cu 2-1 înainte de a fi egalați, tot în prelungiri. În ultima partidă, juniorii români s-au impus cu 1-0 în fața Turciei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica