joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dan Nistor a stârnit interesul lui Piți!

Căpitanul haitei din Ștefan cel Mare ar putea deveni leu alb-albastru peste iarnă.

Imediat după meciul cu FCSB, Victor Pițurcă, în cazul în care va rămâne în Bănie, va trebui să caute soluții pentru creionarea unei formații capabile să se bată la titlu. Oltenii s-ar putea răzbuna cu vârf și îndesat pentru dezertările celebre de-a lungul anului spre echipa din Floreasca.

Dinamo e în criză financiară acută, jucătorii sunt pe picior de război cu suporterii, obiectivul e aproape ratat, așa că e momentul prielnic ca oltenii să le dea încă o lovitură și să ia ce-i mai bun din haită. În speță pe căpitanul Dan Nistor, mai ales că acesta e decis să părăsească formația bucureșteană: ”Sunt băieții de la Sud care vin într-un număr foarte mare la meci, aproximativ 2. Nu îi bag în seamă pentru că sunt prea mici pentru mine. E problema lor și nu mă interesează. La ce atitudine au avut unii suporteri, este posibil să plec”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit impresarului său, Nistor ar avea oferte din țările arabe, însă posibilitatea de a se bate la titlu ar putea fi tentantă. Bun înțeles, dacă și salariul oferit ar fi pe măsură. Nistor ar renunța la banii arabilor pentru Craiova, dacă și Rotaru îi va accepta pretențiile mult mai mari, pare-se, decât ceea ce estimase Pițurcă înainte de a-l contacta pe dinamovist. În acte, jucătorul are la Dinamo 13.000 euro pe sezon, ceea ce înseamnă puțin peste 150.000 euro anual.

Politica