sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un șofer s-a trezit cu dosar penal, amendat și cu brazii confiscați de polițiști

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Baia de Fier, a fost depistat în trafic de oamenii legii, în timp ce transporta, ilegal, cu o autoutilitară, cinci brazi de Crăciun.

Șoferul s-a ales cu dosar penal și i s-au confiscate și brazii. Totodată, acesta a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru transportarea de material lemnos, fără documente de proveniență.

„La data de 16 decembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Baia de Fier au depistat în trafic un bărbat, de 54 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp transporta cu o autoutilitară, cinci brazi de Crăciun, fără a deține documente legale de proveniență. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul ar fi achiziționat brazii de la un alt bărbat, de 45 de ani, din comuna Baia de Fier. Polițiștii au ridicat cei cinci pomi de Crăciun, în vederea confiscării, care au fost lăsați în custodia Ocolului Silvic Polovragi. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos. Totodată, conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 privind constatarea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru transportarea de material lemnos, fără documente de proveniență”, a transmis IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica