Cazul Caracal. Dincă, mărturii şocante

Luiza Melencu a fost chinuită de Dincă timp de patru zile, după cum a recunoscut criminalul din Caracal. Acesta şi-a lăsat şi un vecin să abuzeze sexual de ea. Atât de la Luiza cât şi de Alexandra Măceşanu, Gheorghe Dincă voia „doar sex” şi şi-a pierdut minţile când fetele au refuzat, a scris el în declaraţiile date anchetatorilor.

Informaţiile din dosar au fost obținute în exclusivitate de Digi24. Sursa citată spune că, în cazul Luizei, tânăra de 18 ani din Dioşti, Dolj, luată la ocazie pe 14 aprilie, după ce a intrat în vorbă cu ea, Gheorghe Dincă a afirmat: „m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”.

„Inculpatul trece repede la fapte. Îi propune 30 de lei pentru servicii sexuale, dar pentru că fata refuză o leagă cu cureaua, o lovește peste față – explică Gheorghe Dincă. A legat-o inclusiv la ochi, să nu vad unde o duce.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bagă mașina în curte, acolo unde îl aștepta un vecin, care îl mai ajuta la munca din curte. Cât timp s-a dus să dea la nutrii, Fănică – așa îl numea Dincă – o vede pe Luiza. Neavând de ales, Dincă îi spune că a adus-o pentru servicii sexuale, după care prietenul său îl roagă să îl lase să o abuzeze și el. Ceea ce se și întâmplă”, confirmă procurorii.

Georgiana Hosu, procuror șef interimar DIICOT: „În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de liberate.”

Luiza Melencu, 4 zile de chin

După 4 zile de chin, în 17 aprilie, Luiza moare în casa lui Dincă. Dis-de-dimineață, acesta se enervează că fata se opune… și începe să o bată.

Inculpatul povestește că s-a dus să dea de mâncare la nutrii și când s-a întors a văzut că „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”.

Recunoaște în fața anchetatorilor că a intrat în panică”, scrie digi24.ro

Gheorghe Dincă a explicat cum a incinerat-o pe Luiza Melencu: „Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind.”

El a mai povestit că a doua zi a adunat cenuşa şi osemintele cu un făraş şi le-a aruncat la marginea unei păduri, apoi ar fi cumpărat o cartelă prepay pentru a-i liniști pe părinții Luizei.

În privinţa Alexandrei Măceşanu, fata de 16 ani, răpită pe 24 iulie, Dincă a spus că a observat-o când stătea la ocazie şi, deși se afla pe sensul opus de mers, a întors mașina 200 de metri și s-a oferit să o ducă în oraș.

Dincă, despre Alexandra Măceșanu, conform digi24.ro: „Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt.”

Dincă i-a oferit fetei 50 lei pentru a întreţine relaţii sexuale, ea a refuzat, iar el a legat-o pe bancheta din spate și a dus-o acasă. Acolo a fost abuzată sexual.

„A doua zi (25.07.2019), Dincă își bea cafeaua la ora 6:00, în timp ce victima sa era legată de pat. Fata îi spune de dimineață că o doare capul și burta și că ar avea nevoie de medicamente. Dincă se oferă să meargă să îi cumpere”, notează sursa citată, potrivit căreia, Dincă a afirmat: „Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic”.

Când s-a întors din oraş a găsit-o cu telefonul în mână. Fata sunase la 112 crezând că cineva avea să o salveze. „Nu mai aveam control. Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment – dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o”, a spus Dincă, afirmând că a intrat în panică, a învelit-o pe fată cu husa de la pat şi s-a gândit să scape de cadavru.

„Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…) Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc”, ar fi mărturisit Dincă.

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...