sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Rețeaua de apă de la Rânca, verificată

O echipă de la Aparegio formată din 40 de lucrători va fi prezentă astăzi în stațiunea Rânca pentru a verifica instalațiile de apă, pentru că în perioada următoare se așteaptă un număr mare de turiști în zona montană, scrie igj.ro

Potrivit unui comunicat Aparegio, „Acțiunea vine în scopul verificării instalațiilor de apă,  căminelor de vane precum și a manevrării acestora, a inventarierii sistemului de transport și a distribuției apei pentru prevenirea înghețului în sezonul de iarnă, pregătirii bazinelor de înmagazinare pentru asigurarea aportului de apă  pentru următoarea perioadă (Sărbătorile de iarnă), și, de asemenea, pentru încheierea contractelor de furnizare a apei potabile și canalizare menajeră cu toți utilizatorii din zona mai sus menționată. Vor participa la această acțiune: șefii Centrelor de Exploatare și Distribuției a Apei din Târgu-Jiu, Târgu-Cărbunești, Bumbești-Jiu, Novaci, personalul specializat pentru încheierea contractelor de furnizare a apei și specialiștii pentru probleme tehnice. În cadrul acțiunii vor fi folosite și  utilajele operatorului de apă și canal“ .

Proprietarii de cabane și pensiuni care nu au contracte pentru furnizarea apei vor fi debranșați. „În cadrul verificărilor menționăm că utilizatorii care nu au contract cu operatorul vor trebui să intre în legalitate, în caz contrar vor fi debranșați de la rețeaua de alimentare cu apă“, a spus Nicoleta Bărbat, purtătorul de cuvânt al Aparegio.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica