vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lideri, cel puțin până joi

În ultima etapă din cadrul seriei a V-a a Campionatului Național de Futsal pentru Juniori U19, CFR’43 Turnu Severin s-a impus cu scorul de 9-4 (6-0) in deplasarea de la Viitorul Știința Craiova

Eugen Toader (5g), Coti Dănoiu (2), Relu Clement si Raul Iorgulescu, respectiv Gabi Bidireac (3 g) și Antonio Gavril au fost marcatorii jocului de la Ișalnița. După acest rezultat, Viitorul Craiova, antrenată de Mircea Papa, a încheiat seria pe locul 5, penultimul, cu 6 puncte, în timp ce severinenii au ajuns la nouă victorii stagionale și, cel puțin până joi, când este programat jocul Viitorul Baleasa – CSJ Știința U Craiova, sunt lideri. Pentru ca CFR’43 să și rămână campioana seriei a V-a, CSJ Știința U Craiova trebuie sa scoată cel puțin un egal cu Viitorul Băleasa! Indiferent de rezultat, echipa antrenată de Hugo Moutinho, debutanta pe parchet, este calificată în Liga Elitelor U19, competiție care începe pe 1 februarie. Cel mai probabil, CFR’43 va fi in serie cu Autobergamo Deva (Hunedoara), KF Odorheiu Secuiesc (Harghita), Șoimii Simand (Arad) si Viitorul Băleasa (Olt). Primele două cluburi menționate au și echipe de seniori, care activează, în prima ligă.

„Am avut o primă parte a sezonului foarte reușiță, ținând cont că eram debutanți. Ne pregătim în pauza competițonală de Liga Elitelor, unde dorim să facem o figură frumoasă, chiar dacă vom întâlni adversari mult mai buni. Băieții mei pot să crească în valoare, doar prin meciuri puternice. Eu am încredere în ei și trebuie să ne gândim chiar la turneul final. Am demonstrat că se poate face ceva frumos și în Severin, chiar și cu bani puțini, dar cu seriozitate”, a declarat antrenorul portughez al echipei severinene, Hugo Moutinho.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica