vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Piți nu găsește încă antidotul pentru boala alb-albaștrilor: „depresia fotbalistică!”

Craiova a fost năucită și nimicită la Giurgiu. La câte șanse a ratat Alibec nu s-ar fi supărat nimeni dacă era scor de neprezentare.

Astra – Craiova 1-0

A marcat: Alibec 49

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astra: Lazar – Graovac, Tamaș, Dima, Radunovic – Enache (77 D. Bruno), Simion (86 Dandea), Crepulja, V. Gheorghe (71 M. Răduț) – Alibec, Budescu. Antrenor: Bogdan Andone.

Craiova: Popescu – Vlădoiu, Bălașa, Acka,Vătăjelu – Mateiu (82 Ivanov), Cicâldău, Bancu – Zakaric (70 Bărbuț), Roman, Mihăilă (69 Ivan). Antrenor: Victor Pițurcă.

Arbitri: Andrei Chivulete, Bogdan Gheorghe, Andrei Constantinescu

Echipa lui Pițurcă se descurcă pe teren propriu, dar când iese afară e o încasatoare perfectă. A pierdut cu Sepsi, a comis-o din nou în deplasarea de la Giurgiu. Alibec a marcat în minutul 49, gol pornit de la o gafă a lui Bălașa, care a pierdut o minge la centru, în fața lui Budescu, cel care a declanșat cursa nouarului astralilor. Alibec a mai ratat de altfel alte trei mari șanse de gol, pe contra-atac, una de pe linia porții.

Oltenii nu au contat decât în finalul primei reprize, când au avut două ocazii de gol, niciuna concretizată. În urma rezultatului, Astra Giurgiu a urcat pe primul loc al clasamentului, profitând de sincopa celor de la CFR Cluj pe terenul Botoșaniului. În schimb, Craiova are 5 puncte peste Botoșani, prima sub linie, cu 6 etape înainte de încheierea sezonului regulat.

După meci, Pițurcă a spus: ”E criză, putem spune asta. Fotbalul se joacă pe goluri, dacă nu marchezi, se întâmplă ce s-a întâmplat. Am controlat prima repriză, apoi, ca de obicei, am intrat într-o depresie fotbalistică. Am avut șansa de a marca și nu am făcut-o, cu Astra asta trebuia să facem. Chiar dacă se apărau, noi trebuia să marcăm. Nu sunt nervos. Sunt supărat pentru eșec. M-am obișnuit cu înfrângerile la Craiova, nu mai sunt nervos”.

Politica