Campanie umanitară, derulată de Primărie

Campanie umanitară, derulată de Primărie

Primăria Slatina organizează o campanie umanitară prin care vrea să aducă „magia sărbătorilor de iarnă și un zâmbet pe chipul copiilor greu încercați de soartă”.

Campania se derulează sub sloganul ”Și tu poți fi Moș Crăciun” și are loc în perioada 9-24 decembrie 2019, la Târgul de Crăciun.

Slătinenii pot aduce la căsuţa lui Moş Crăciun articole şcolare: cărți, caiete de scris, rechizite, un ghiozdan, un penar sau orice altceva; articole de îmbrăcăminte: o bluză, un hanorac, o pereche de pantaloni sau blugi, o rochiţă, un pulover sau orice altceva de acest fel; jucării adecvate copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-18 ani; orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii voştri sau de care v-aţi fi bucurat voi dacă eraţi în locul lor, după cum transmit reprezentanţii Primăriei.

Prin această campanie încercăm să-l aducem pe Moș Crăciun în caselor copiilor cu nevoi speciale ce au vârsta cuprinsă între 2 – 18 ani, atât fete cât şi băieţi.
Pot fi donate orice produse cumperi sau ai acasă şi vrei să dăruieşti. cu excepția celor perisabile.
Vă rugăm să nu puneţi în cutii lucruri pe care nu v-ar plăcea nici vouă să le primiţi.Campania umanitară se adresează locuitorilor municipiului Slatina și nu numai, care doresc să doneze pentru a face un copil fericit în preajma Sărbătorilor.
Campania presupune colectarea și pregătirea cadourilor în perioada 9-22 decembrie 2019 şi distribuirea acestora în perioada 23-24 decembrie.
Cadourile pot fi prezentate într-o cutie de carton (poate fi o cutie pantofi suficient de mare încât să poți pune în ea lucrurile pe care vrei să le dăruieşti) al cărui capac nu va fi lipit.
După prezentarea la Căsuța lui Moș Crăciun și verificarea conținutului cutiei, donatorul care preferabil va fi copil, va proceda la împachetarea acestuia într-un ambalaj cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și va fi predat lui Moș Crăciun sau spiridușilor ce vor fi prezenți în Căsuța lui Moș Crăciun în perioada 9-22 decembrie, interval orar 18:00-19:00. După împachetare, fiecare cadou va purta o etichetă pe care va fi scris cui poate fi dăruit acesta. Spre exemplu: fetiță 5-6 ani, băiețel 7-8 ani”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Slatina.

Potrivit municipalităţii, distribuirea cadourilor se va face de către Moș Crăciun însoțit de reprezentanții Primăriei municipiului Slatina, către: fundațiile/ organizațiile dedicate persoanelor cu dizabilități din municipiul Slatina; fundațiile/ organizațiile dedicate persoanelor cu nevoi speciale din municipiul Slatina; casele de tip familial din municipiul Slatina.