joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Derby tranșat de Băleasa

În etapa a 9-a a Campionatului Național de Futsal pentru Juniori U19, CFR’43 Turnu Severin a suferit prima înfrangere stagională.

Derby-ul CFR’43 Turnu Severin – Viitorul Baleasa a fost decisiv pentru stabilirea primului loc. Mehedintenii își păstrau prima poziție chiar și în cazul unei înfrângeri la 3 goluri, după ce câștigaseră meciul-tur cu scorul 8-5. Au pierdut însă returul cu 4-8, ultimul gol al echipei din judetul Olt fiind marcat cu 5 secunde înainte de fluierul final, în urma unei grave greșeli în defensivă a gazdelor. Anterior, echipa antrenată de Hugo Moutinho, încurajată din tribunele Sălii Polivalente de 250 de spectatori, asistență-record pentru un meci de futsal juniori, ratase o lovitură de la 10 m. Indiferent de rezultat, ambele echipe erau deja calificate în Liga Elitelor U19, fază care debutează la sfârșitul lunii ianuarie a anului viitor. În ultima etapă din seria a V-a, CFR Turnu Severin joaca duminica, 8 decembrie 2019, în deplasare, cu Viitorul Craiova, în timp ce Viitorul Băleasa va întâlni CSJ Știința U Craiova. Pare greu de crezut că actualul lider se va încurca pe parchetul sălii de sport din Ișalnița și că va mai pierde prima poziție.

Știam că va trebui să vină și prima înfrângere. Păcat că a venit acum și că am pierdut primul loc, chiar în ultimele secunde. Jucătorii mei trebuiau să știe să gestioneze situația, dar important e să învățăm din greșeli și să nu mai facem aceste erori și în liga elitelor. Vinovat de înfrângere sunt inclusiv eu„, a declarat portughezul Moutinho, pentru Jurnalul Olteniei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CFR Turnu Severin – Viitorul Băleasa 4-8 (1-3)

MarcatoriȘ Andrei Nohaiu (11, 33), Denis Câmpeanu (36) și Alex Crăiașu (39) / Beniamin Enache (7, 9, 29), Robert Buturoagă (18, 40), Andrei Catară (25, 37)

CFR: Napu, Lupu – Dănoiu (cpt), Clement, Toader, Iorgulescu, Crăiașu, Nohaiu, Iacob, Câmpeanu, Hondorocu. Antrenor: Hugo Moutinho

Băleasa: Bosnea, Nicolaescu – A. Stan, Cațară, B. Enache (cpt), Buturoagă, An. Stan, Dumbravă, D. Stan, E. Enache. Antrenor Sorin Pătrașcu

Arbitri: Daniel Popescu (Țicleni) și Florin Scinteie (Moldova Nouă)

Sala Polivalentă, Drobeta Turnu Severin, spectatori 250

Politica