joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova – Botoșani, meci capital pentru olteni!

Oltenii nu au voie să facă pași greșiți pentru a nu-i băga pe moldoveni în lupta pentru play-off.

După înfrângerea de la Sepsi, CSU Craiova a picat pe 4, având 31 de puncte. Botoșani e sub linia de demarcație a play-off-ului, cu 26 de puncte. În cazul unei surprize pe Oblemenco, moldovenii ar intra, cu șanse reale, în lupta pentru una dintre primele 6 poziții ale clasamentului. Atunci, suporterilor olteni ar începe să le fie dor de „bătălia pentru podium” a patronului Mihai Rotaru.

Venit pe cal alb în Bănie, promițând titlul, după ultimele rezultate, Pițurcă a lăsat-o mai moale: Nu mai sunt așa tare în gură ca la început. Acum sunt mai ponderat în declarații. Nu era stilul meu. Vom vedea în continuare. Nu sunt dezamăgit de jucători. Jocul a fost unul bun. Sunt lucruri pe care le discut cu jucătorii, nu le discut în public. Atunci când îți creezi ocazii și nu reușești să înscrii, normal că jocul este bun”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La conferința premergătoare meciului cu Botoșani, antrenorul a aruncat săgeți spre compartimentul ofensiv: Lucrez la antrenamente tot ce se poate lucra. Atunci când jucătorul intră în careu, depinde de valoarea lui dacă poate să înscrie. Dacă nu înscrie, asta e. Trebuie să muncim în continuare, să vedem dacă execuțiile pe care le au sunt bune. Trebuie să exersăm de zeci, sute de ori ca să ajungem să marcăm. S-a văzut că ducem lipsa unui vârf eficace. Nu am avut reușite așa cum mi-aș fi dorit. Ivan e reprofilat ca vârf, dar nu contează. Orice jucător din față trebuie să marcheze”.

CSU Craiova – FC Botoșani se joacă astăzi, de la ora 18:00, pe stadionul Ion Oblemenco, în cadrul etapei 19 a campionatului.

Politica