vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu încă speră la salvare

La sfârșitul săptămânii trecute, Tribunalul Gorj a admis cererea lichidatorului judiciar al Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Consulting Company IPURL, și a declarat falimentul echipei. Decizia nu a fost definitivă, iar gorjenii au anunțat imediat pe site-ul oficial că va face apel. Așa au și făcut.

Clubul Pandurii a cerut suspendarea executării provizorii de drept a acestei sentinţe. De asemenea, a depus şi apel la această decizie, care nu este definitivă:

Împotriva sentinţei nr.361/ 27.11.2019, pronunţată de Tribunalul Gorj, prin care au fost admise cererile formulate de administratorul judiciar Consulting Company IPURL şi creditoarea AJFP Gorj, şi a fost deschisă procedura falimentului faţă de Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu, solicităm admiterea apelului şi schimbarea în totalitate a sentinţei de fond, în sensul respingerii cererilor de deschidere a prcedurii cu toate consecinţele ce decurg din aceasta”, a fost cererea celor de la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La scurt timp, clubul a mai postat pe site-ul official un alt comunicat, prin care susține că poate executa silit Consiliul Local Târgu Jiu după ce Judecătoria Târgu Jiu a respins cererea privind suspendarea executării silite.

Respinge cererea având ca obiect suspendarea executării silite formulată de petentul Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu, în contradictoriu cu intimatul Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Fără cale de atac”, se arată în comunicarea instanţei, primită de clubul Pandurii Târgu Jiu de la Judecătoria Târgu Jiu, susțin gorjenii.

Deocamdată, viitorul clubului este incert. Problemele de ordin financiar, dar și sportiv sunt prezente în viața clubului, iar un fost jucător al Pandurilor a transmis un mesaj emoționant, după ce a aflat situația în care se află fosta sa echipă.

„Cu durere în suflet citesc cele decise astăzi şi văd cum clubul la care am crescut, la care am făcut primii paşi în fotbal, la care am început să visez şi la care am adunat atâtea amintiri şi prietenii frumoase urmează să dispară…

Îmi pare rău că simţim încă o dată consecinţele faptului că fotbalul nu mai este de mult doar un sport şi este umbrit de anumite interese “nesportive”, care pe termen lung nu pot duce, din păcate, decât aici, într-un punct falimentar…

Sper ca autorităţile locale şi cei în măsură să găsească soluţii pentru a reînvia fotbalul cât mai curând la Târgu-Jiu şi să ne putem bucura din nou de fotbal la nivel cât mai înalt la noi acasă, de data aceasta pe un stadion superb!! Sper că nu e un “Adio”, ci “Ne revedem curând! “!! Pandurii, mi-e dor de tine!!!”, a fost mesajul lui Pițian.

Fotbalistul s-a născut la Târgu Jiu, a jucat pentru echipele de juniori ale clubului, apoi a fost promovat la echipa mare, iar în ianuarie 2017 a părăsit formația ce l-a format.

Politica