joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tudose îi cere din nou demisia lui Ponta

Mihai Tudose îi cere, din nou, demisia lui Victor Ponta cu care este în conflict deschis în ultima perioadă, scrie hotnews.ro

El îl acuză pe liderul Pro România că a devenit, în doar câteva luni, „nefrecventabil și lipsit de credibilitate”.

„Observ, din nou, dorința nestăvilită a lui V. Ponta de a ,,scăpa” cât mai repede de toți cei care îl ,,încurcă” nefiind de acord cu toate ideile lui. A reușit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict. A reușit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil și lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu ,,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”…. Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins… Șansa PRO Victore e… plecarea ta”, a scris Tudose pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 5 noiembrie, acuzat de trădare și negocieri cu PNL, Mihai Tudose îi cere ademisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România, sugerând într-o postare pe Facebook că liderul partidului nu este susținut de colegii din conducerea formațiunii.

Politica