miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atelier de Creaţie Artistică „Vreau să joc”

Atelierul de Creaţie Artistică „Vreau să joc” 27-30 Noiembrie îşi propune însuşirea unor noi tehnici de interpretare prin studiul aplicat specific teatrului radiofonic.
Proiectul se adresează studenţilor şi masteranzilor care au ca domeniu de studiu Arta Actorului, Jurnalism şi Comunicare. Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt, de această dată, studenții Departamentului de Arte Craiova care au fost selectați să participe la Atelierul de Creație „Practica Spectacolului” din 19 – 30 iunie 2019.
Participanţii vor avea posibilitatea să lucreze cu trei specialişti din domeniul literaturii teatrului și cel al muzicii.
Scopul acestei întâlniri îl reprezintă dezvoltarea creativităţii în interpretarea unor roluri din dramaturgia pentru copii bazate pe textul original „Scufița cu povești”, de Alina Mangra.
Proiectul își dorește să descopere domenii culturale noi prin metode nonformale de cercetare. O alternativă de cunoaștere a unui spațiu cultural artistic mai puțin explorat la noi în țară: teatrul radiofonic.

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” Craiova

Politica