joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

15 noi locuri de joacă în Severin

15 noi locuri de joacă ar urma să fie realizate în Drobeta Turnu Severin, lucrările fiind deja demarate. Primarul Marius Screciu spune că 3 dintre acestea ar urma să fie date în folosinţă până la finele anului.

Chiar dacă vremea nu ne ajută, am început lucrările la construcția a 15 locuri de joacă în municipiu. Sperăm ca până la sfârșitul anului să dăm în folosință 3 astfel de locuri de joacă, urmând ca lucrările la celelalte să înceapă în primăvară, iar până în luna mai să fie finalizate.
Este o investiție în valoare de 5 milioane de lei, derulată cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți. Noutatea acestor locuri de joacă constă în faptul că o mare parte din materialele folosite sunt ecologice, copiii fiind protejați în felul acesta.
Toate locurile de joacă vor fi îngrădite cu poartă de acces cu cheie, nemaiexistând posibilitatea să se intre cu animalele de companie. Nici persoanele certate cu bunul simț nu vor putea intra să consume alcool, să tulbure liniștea publică”, a declarat Screciu.

Locurile de joacă vor avea program de fucţionare în intervalul orar 8.00 – 22.00, cu prelungire a programului pe timp de vară.
Suprafața locurilor de joacă va fi acoperită cu tartan (cauciuc) și nu cu nisip așa cum au existat până acum. De altfel, locurile de joacă vor fi printre cele mai moderne și frumoase din țară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica