miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum titularizează Pițurcă un jucător, hop cu el la națională!

CSU Craiova are patru jucători la principalele reprezentative ale României. Un alb-albastru, chemat de urgență sub tricolor!

Ștefan Vlădoiu a fost convocat pe ultima sută de metri de Mirel Rădoi la reprezentativa U21 a României. Chemarea fundașului de bandă de la CSU Craiova se datorează accidentării lui Mihai Velisar. Apărătorul stânga de la Gaz Metan Mediaș a sosit la echipa U21 a României cu probleme musculare. Nu a putut face antrenamente, drept urmare Mirel Rădoi a decis înlocuirea lui cu Ștefan Vlădoiu. Fundașul de bandă al CSU Craiova și-a făcut bagajele marți seară și a ajuns în cantonamentul tricolorilor mici de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, alături de care a și efectuat ieri prima ședință de pregătire.

Din cauza regulii U21, ce impune începerea partidelor cu 2 juniori în formula de start, Ștefan Vlădoiu a început titular ultimele meciuri sub comanda lui Victor Pițurcă, luându-le fața lui Martic și Mățel. Rădoi l-a convocat pe tânărul fundaș al CSU, în ciuda gafei care a prilejuit golul de onoare al câinilor roșii în înfrângerea acestora la Severin, scor 4-1. El s-a alăturat astfel celui mai bun produs din ultima perioadă al Craiovei, Valentin Mihăilă. La prima reprezentativă a României au fost convocați Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciurile echipei U21 a României:

14 noiembrie 2019: România – Finlanda
19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România

Politica