sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat și-a bătut copilul în vârstă de numai doi ani

Un bărbat din municipiul Motru a fost reținut, după ce și-a bătut cu cruzime copilul în vârstă de doi ani. Micuțul a ajuns în stare gravă la Spitalul Orășenesc din Motru cu lovituri pe tot corpul, iar doctorii au pornit investigațiile medicale.

„Copilul are multiple traumatisme pe tot corpul. Are vânătăi, un hematom frontal. O să îl trimitem la neurochirurgie la Craiova. Copilul este foarte speriat”, a spus Alin Cristian Efrim, directorul Spitalului Municipal Motru, pentru Radio Târgu Jiu.

Cazul micuțului a ajuns și în atenția Protecției Copilului Gorj. O echipă a Direcției de Asistență socială va cerceta cele întâmplate și va lua pulsul situației.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Acest caz de află în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. O echipă pluridisciplinară s-a deplasat în teren. Urmează să analizăm acest caz, după ce echipa constată situația la fața locului”, a transmis Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la acest caz, iar tatăl copilului a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să se ia o decizie clară în ceea ce îl privește.

„Polițiștii din cadrul Poliției Motru au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din municipiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe asupra unui membru al familiei. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra fiului său de doi ani”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Politica