vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav la Pieleşti

Update/IPJ Dolj-Barbatul avea 6a ani, iar femeia 51. Ambii erau din Craiova.

UPDATE – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN65 Slatina – Craiova, în zona localității Pielești, județul Dolj, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir și un autoturism. În urma impactului, doi ocupanți din autoturism (soț și soție, ambii de 50 de ani) au decedat. Circulația se desfășoară pe un fir, alternativ.


Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe DN 65, la Pieleşti. Doi oameni au rămas încarceraţi într-o maşină, iar echipajele SMURD încearcă să îi resusciteze. Potrivit ISU Dolj, victimele sunt în stop cardio-respirator. Maşina lor a intrat în coliziune cu un TIR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un bărbat conducea un auto pe DN 65, directia catre Craiova, iar intr.o curba la dreapta ar fi pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, unde a fost lovit de un TIR si proiectat in afara partii carosabile. Conducatorul TIR ului are 49 de ani si este din comuna Dragutesti, judetul Gorj.
In urma impactului a rezultat ranirea a doua persoane, conducatorul autoturismului si pasagera, carora li se efectueaza manevre de resuscitare.
In prezent, se circula alternativ, pe un singur sens”. – anunţă IPJ Dolj

REVENIM!

sursa foto: facebook – Info Trafic Craiova şi Dolj

Politica