vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii craioveni încep meciurile europene

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, începe meciurile europene. Alb-albaștrii vor disputa primul meci din Challenge Cup împotriva austriecilor de la Union Raiffeisen Waldviertel. Partida este programată astăzi, de la ora 20:00. Duelul va conta pentru manșa întâi a turului 2 din Challenge Cup. Returul va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova, miercuri, 27 noiembrie, de la ora 18.00.

Austriecii vor fi un adversar tare pentru Craiova. Gazdele din această seară ocupă poziția secundă pe plan intern, după ce au acumulat 20 de puncte. Oltenii nu stau la fel de bine. Pe locul 4 în Divizia A1 și cu 11 puncte strânse până în acest moment, craiovenii consideră că au șanse egale în dubla cu Union Raiffeisen Waldviertel, chiar dacă adversarii participă în cupele europene aproape în fiecare an.

Austriecii participă constant în cupele europene, au un sponsor puternic. Campionatul nostru este mai bun decât cel din Austria, ei au terminat pe locul 3 în campioat, noi pe 4, deci cred că avem șanse egale de calificare mai departe”, a declarat Dănuț Pascu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica