joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Ultima săptămână pentru înscrierea la școlile militare de subofițeri

Campania de recrutare a tinerilor interesați de o carieră în Jandarmeria Română se apropie de final. Vineri, 15 noiembrie a.c., este ultima zi în care se mai pot depune cererile de înscriere pentru școlile militare de subofiteri la care examenul de admitere va fi organizat în luna ianuarie 2020.

98 de tineri s-au înscris și urmează ca până pe data de 12 decembrie a.c., să depună dosarul de candidat, după care vor parcurge probele eliminatorii: vizita medicală, testul psihologic și probele de aptitudini fizice. Perioada în care se va efectua vizita medicală și testul psihologic va fi stabilită după finalizarea perioadei de înscriere. Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se afisează pe site-ul oficial al fiecărei instituții de învățământ.

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020 sunt disponibile:

Policlinica Buna Vestire Craiova

-190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);

-170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți din Strada Portului nr.2, sau telefonic la numărul 0252/311.078, interior 24.507.

. INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI

Politica