vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce răspunsuri au dat oltenii tentativei de răpire a lui Becali!

Mihai Rotaru plănuiește să dea un nou tun financiar cu Mihăilă. Gigi Becali a sărit repede să-i dubleze cota.

După prestațiile entuziasmante, ce-i drept de acum mai bine de o săptămână, contra lui Dinamo, Gigi Becali s-a arătat interesat de perlele Băniei: Andrei Ivan și Valentin Mihăilă. Patronul FCSB chiar a încropit un plan, pe care mai apoi l-a divulgat: îl vinde pe Coman la City și, cu o parte din bani, îi ia pe cei doi de la Craiova. Însă recunoștea: „Aș vrea să-i iau, dar e greu”.

Primul care a sărit cu răspunsul pentru Becali a fost Victor Pițurcă, în cadrul unei conferințe de presă: „Nu se pot fura jucătorii, nu sunt în buzunar jucătorii. Dacă are bani să-i cumpere, fără probleme! Dar nu prea cred!”. Apoi, la Realitatea Sportivă, Sorin Cârțu, unul dintre cei doi președinți ai clubului oltean, a fost mai tranșant: „Cine a spus că-i lăsăm pe Mihăilă și pe Ivan la FCSB? Discuții din astea au fost tot timpul, nu trebuie să le luați de bune. Gigi întotdeauna a mai făcut jocuri de tipul ăsta, să atace jucători, să propună sume. Sunt greu de cumpărat acești jucători. Pe mine nu mă surprinde atitudinea lui Gigi, dar n-are bani pentru jucătorii ăștia doi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În era Rotaru, chiar dacă patronul a spus că nu vinde la FCSB, au ajuns Andrei Vlad, cumpărat cu 400.000 euro, precum și căpitanul Zlatinski, luat gratis, imediat după rezilierea contractului cu clubul craiovean.

Politica