miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iohannis are „întreaga susținere” a alianței USR-PLUS pentru al doilea tur al alegerilor

Prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reacție despre rezultatele alegerilor prezidențiale, el spunând că își asumă întreaga responsabilitate pentru că nu a reușit să intre în turul al doilea, alături de Klaus Iohannis. Întrebat dacă va demisiona de la șefia partidului, el a spus că nu va demisiona, pentru că nu este „un lider care renunță când dă de greu”. De asemenea, Dan Barna și Dacian Cioloș au anunțat că președintele Iohannis are „întreaga susținere” a alianței USR-PLUS pentru al doilea tur al alegerilor.

„Avem un tur 2 între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, nu e nicio surpriză dacă spunem că sustinerea noastră merge spre Klaus Iohannis.

Sper să avem ocazia să clarificăm această susţinere şi să discutpm cu Klaus Iohannis pentru a ne asigura că obiectivele pe care noi le susţinem vor fi puse în practică nu doar de viitorul preşedinte, ci şi de Parlament, şi la nivel local”, a declarat Dacian Cioloş.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Să dăm acest semnal de colaborare între proiectul nostru şi proiectul lui Klaus Iohannis. Votul pe care îl vom da e unul pentru modernizarea României”, a conchis preşedintele PLUS.

 

Politica