marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Băiatul lui Tutilescu a făcut stânga-mprejur de la București

Mehedințeanul Cătălin Tutilescu, PSD-ist cu mir în frunte și fiu al celebrului chestor de poliție Marian Tutilescu, s-a întors de la București, în aceste zile, cu coada între picioare, întrucât i-a căzut guvernul și a fost nevoit să părăsească funcția politică de secretar de stat în Ministerul Muncii. Dar, ca orice copil norocos de om mare, a căzut tot în picioare. Și nici pe departe nu va muri de foame.

Tutilescu junior, mare propagandist PSD, a revenit pe funcția deținută anterior, de comisar șef al Gărzii de Mediu Mehedinți. Așa este el de mic, norocos.

După ce a intrat în politică, a ajuns să se priceapă la toate: a ajuns șef la Loteria Județeană, apoi a ajuns șef la Garda de Mediu Mehedinți , a ajuns secretar de stat la Ministerul Muncii și acum e din nou șef la Garda Județeană de Mediu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Soarta și partidul i-au oferit numai pălării mari. În acest context, mulți cred că prestigioasa lui carieră se datorează strict numelui tatălui. Apropiații lui însă susțin că numai prin sudoarea proprie a ajuns om greu. Greu de crezut…

Cătălin-Marian Tutilescu a demisionat din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii, imediat după instalarea Guvernului Ludovic Orban. Știa clar că nu mai avea ce căuta acolo. Nici acasă la Drobeta Turnu Severin la vârful Comisariatului Județean a Gărzii de Mediu Mehedinți unde s-a întors este posibil să nu-și mai găsească locul. Căci acum au venit alții la butoane, nu mai sunt pesediștii lui. Pe lista publicată în Monitorul Oficial se află și fostul secretar de stat de la Ministerul Muncii, Cătălin Tutilescu. Acesta apare la punctul 276 pe lista de decizii ale prim-ministrului ca fiind eliberat din funcție la cerere. Cătălin-Marian Tutilescu, fusese numit secretar de stat pe 8 august 2019. El ocupă funcția de comisar șef al Gărzii de Mediu din anul 2013.

Cătălin Tutilescu este fiul chestorului de poliție Marian Tutilescu, fostul șef al Poliției Capitalei, al Departamentului SCHENGEN din MAI, polițist ilustru , de mare valoare, care a ajuns celebru prin munca lui , prin activitatea lui, și nu prin pile și combinații, ca mulți alții.

Politica