Zona de sud a municipiului, împânzită de Poliție

Zona de sud a municipiului, împânzită de Poliție

Zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea a fost împânzită de polițiștii vâlceni. Acțiunea acestora a avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională și penală. Poliția a vrut să identifice bunuri a căror deținere este interzisă de lege, provenite sau utilizate la comiterea de fapte penale, dar și persoanele urmărite local, național și internațional.
„Zonele vizate au fost zona Priza Olt, Colonia Nuci, strada Stolniceni, cu această ocazie fiind legitimate 87 de persoane și controlate 19 autoturisme și au fost identificate 2 persoane urmărite internațional respectiv un bărbat de 28 de ani, din județul Ialomița, acesta fiind căutat de autoritățile judiciare din Italia în vederea participării la o procedură judiciară și o tânără de 17 ani, ce figurează ca minor dispărut, alertă introdusă de către autoritățile franceze. În fapt aceasta a plecat din Franța fără acordul părinților, aceștia anunțând autoritățile. Momentan tânăra locuiește împreună cu rudele acesteia, iar pe perioada plecării aceasta nu a fost victima nici unei infracțiuni”, a transmis IPJ Vâlcea.
Toate persoanele legitimate au făcut obiectul verificărilor și introducerii în bazele de date ale Poliției. La această activitate au participat și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, Poliția Locală Râmnicu Vâlcea și D.E.P.A.B.D.

Foto: gazetavalceana