vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova transferă și jucătorii accidentați! Gardoș poate ajunge în America!

Mihai Rotaru poate da o nouă lovitură prin reducerea drastică a unor cheltuieli făcute degeaba.

Florin Gardoș a venit în Bănie, din postura de jucător liber, după experiența de la Southampton. Pentru a-și asigura serviciile jucătorului, Mihai Rotaru a băgat adânc mâna în buzunar. Se scria atunci că Florin Gardoș era plătit de olteni cu 24.000 euro lunar, acesta fiind cel mai mare salariu din tabăra craioveană.
Trecut pe linie moartă după un scandal cu Devis Mangia, Gardoș a ajuns la Poli Iași, sub formă de împrumut, pe un salariu considerabil mai mic: 5.000 euro, dar dornic să joace, să fie titular. După împrumut, a revenit în vară la Craiova. Posibil ca între timp să se fi negociat măcar înjumătățirea contractului. Cert e însă că acum Mihai Rotaru, patronul CSU, poate să scape de salariul lui Gardoș, care a atârnat greu, având în vedere raportul cerere – ofertă.
În sensul că Florin Gardoș nu a oferit prea mult în tricoul alb-albastru, fiind mai mereu accidentat. Două accidentări – fractură de piramidă nazală, în perioada când era împrumutat la Iași, precum și accidentarea gravă la genunchi, în orezăria de pe Oblemenco, ce a avut drept urmare o operație la Roma – au făcut ca Gardoș să stea mai mult decât să joace în Liga 1.
Acum, a ieșit soarele și pe strada jucătorului, și pe cea a patronului. Ex-stelistul își poate relansa cariera în MLS, în vreme ce Rotaru scapă de salariul acestuia. Liță Dumitru, prezent la DigiSport Matinal, a anunțat că vrea să-i propună lui Gardoș un contract în prima ligă americană, unde va fi asversar cu Alexandru Mitriță.
„Florin merită această şansă. Este un jucător de mare calitate, sunt convins că se va adapta în fotbalul american. El trebuie să-şi revină după operaţie că valoare are. Mie de el îmi place mai mult decât de Chiricheş. Bine, şi Chiricheş a demonstrat că e fotbalist, dar mie îmi place de Gardoş. Este o ofertă pentru Florin şi va veni acolo”, a afirmat Liţă Dumitru la Digi Sport Matinal.

Gardoș a început de ceva vreme recuperarea și va putea să reintre pe gazon începând cu ianuarie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica