sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat ars de viu în propria casă

Un bărbat din comuna Păușești Otăsău, județul Vâlcea, a murit ars de viu în propria casă. Tragedia a avut loc marți dimineața. Pompierii au fost sesizați la ora 8:15, dar nu au putut face nimic pentru bărbatul aflat în casă. Salvatorii au găsit cadavrul acestuia.
„Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta mocnit în interiorul locuinței, iar proprietarul acesteia, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani era întins în pat, în camera în care se manifesta incendiul. Acesta avea arsuri de gradul II pe aproximativ 40% din suprafața corpului și nu prezenta semne vitale. Potrivit declarațiilor făcute de vecini, victima era nedeplasabilă fiind imobilizată la pat. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, decesul acestuia fiind declarat de medicul de la ambulanță”, se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.
Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în interiorul locuinței, în zona patului, de la o țigară aprinsă consumată de persoana decedată. Cercetările ulterioare vor stabili și cauza exactă a decesului.

Politica