Politist acuzat de sex cu o minora si pornografie infantila

Update: Barbatul se numeste Bogdan Ionut Alexandru. Fata cu care a avut o relatie amoroasa era institutionalizata intr-o casa de copii din Segarcea. Politistul se mutase acolo dupa ce a divortat, in urma cu doi ani. Era impatimit al jocurilor de noroc si avea, din aceasta cauza, probleme financiare. Cele care au sesizat politistii sunt angajatele DGASPC care au observat la fata un comportament suspect.


Un politist de la Sectia 5 Craiova este acuzat ca timp de doi ani a facut sex cu o minora si a si filmat cele petrecute intre ei. Cand a inceput povestea, fata avea 13 ani. Acum, dupa ce a fost prins, barbatul si-a dat demisia din Politie. El a fost arestat preventiv.

„Bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la data respectivă avea vârsta de 13 ani, realizând apoi, împreună cu aceasta, mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă.Bărbatul respectiv era angajat ca agent de ordine publica în cadrul Secţiei 5 Craiova, iar în prezent acesta şi-a încetat raporturile de serviciu cu unitatea din care făcea parte, prin depunerea demisiei. Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an”, explica IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

România a depășit 11.000 de cazuri noi de Covid

De la sub 500 de cazuri noi raportate pe...

Oltenii &… Restu’ Lumii – program complet

VINERI – 29 septembrie 2023 Orele 10.10 – 11.11: Primirea...

Dragoș Bon, după CSU Craiova – U Cluj 1-1: „Ne-am bătut joc de noi”

Tehnicianul a spus că fotbaliștii lui sunt mai constanți...

Interlopul Oacă din Caracal nu scapă de închisoare. 13 ani, după gratii

Tribunalul Olt a pronunțat o nouă sentință în cazul...