Politist acuzat de sex cu o minora si pornografie infantila

Update: Barbatul se numeste Bogdan Ionut Alexandru. Fata cu care a avut o relatie amoroasa era institutionalizata intr-o casa de copii din Segarcea. Politistul se mutase acolo dupa ce a divortat, in urma cu doi ani. Era impatimit al jocurilor de noroc si avea, din aceasta cauza, probleme financiare. Cele care au sesizat politistii sunt angajatele DGASPC care au observat la fata un comportament suspect.


Un politist de la Sectia 5 Craiova este acuzat ca timp de doi ani a facut sex cu o minora si a si filmat cele petrecute intre ei. Cand a inceput povestea, fata avea 13 ani. Acum, dupa ce a fost prins, barbatul si-a dat demisia din Politie. El a fost arestat preventiv.

„Bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la data respectivă avea vârsta de 13 ani, realizând apoi, împreună cu aceasta, mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă.Bărbatul respectiv era angajat ca agent de ordine publica în cadrul Secţiei 5 Craiova, iar în prezent acesta şi-a încetat raporturile de serviciu cu unitatea din care făcea parte, prin depunerea demisiei. Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an”, explica IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Interlopii români acuzați de omor în Mexic, condamnați definitiv la zeci de ani după gratii

Cei șase interlopi români acuzați de tentativă de omor...

Gorj. Rămășite umane, descoperite pe Cheile Sohodolului

Cadavrul unei persoane a fost descoperit, de un turist,...

ISU Mehedinți relansează provocarea „Salvator din pasiune”

𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧ță „𝐃𝐫𝐨𝐛𝐞𝐭𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞ț𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐞𝐡𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐢...