joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dăncilă a fost huiduită la Timișoara: „Mincinoasa!”, „Analfabeta!”

Premierul demis Viorica Dăncilă a fost aşteptată la Timișoara, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, de mai mulți protestatari care au venit cu pancarte, dar și cu o găleată cu pietre. Oamenii au strigat ”Mincinoasa”, ”Analfabeta”, „Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!”, potrivit Timiș Online.

La sosirea la Palatul Administrativ din Timișoară, Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de 15-20 de protestatari care au venit cu vuvuzele și care au început să huiduie și să strige, la portavoce: ”Mincinoasa” și ”Analfabeta”.

Viorică Dăncilă a intrat în Palatul Administrativ flacantă de ofițeri SPP, de șeful Consiliului Județean, Călin Dobra și de prefectul de Timiș Eva Andreas. Dăncilă a venită însoțită și de Mihai Fifor, Petre Daea, Daniel Suciu și Natalia Intotero. La intrare s-a creat busculadă, accesul în clădire fiind dificil din cauza schelelor, clădirea fiind în reparații.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Premierul ar urma să susțină o conferință de presă, apoi să meargă la Universitatea de Științe Agricole a Banatului, la Institutul de Boli Cardiovasculare și la Centrul de Afaceri.

Politica