sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevă de 13 ani, bătută de colege

O elevă de 13 ani, din Slatina, a fost bătută şi umilită de alte trei eleve. Două dintre ele au lovit-o cu picioarele şi palmele, una călcând-o pe cap, în timp ce o a treia le filma. Agresoarele i-au reproşat fetei că vorbeşte urât despre ele. Poliţiştii le-au chemat la audieri, iar acum cele două eleve care au bătut-o sunt cercetate penal.

Incidentul a avut loc pe 19 septembrie, însă abia acum, după apariţia imaginilor, poliţiştii au aflat despre cele întâmplate.
„La data de 28 octombrie 2019, în urma apariției în mediul on-line a unui filmuleț, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, Biroul Ordine Publică – Compartiment Proximitate s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”, faptă care ar fi fost săvârșită la data de 19 septembrie a.c., în municipiul Slatina, strada Prelungirea Tunari.
Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, două minore în vârstă de 13 ani, din municipiul Slatina, ar fi agresat o minoră, tot de 13 ani, în urma unui conflict spontan.
Incidentul a fost filmat de o a patra minoră, de 14 ani, care a și distribuit filmulețul”, au explicat reprezentanţii IPJ Olt.
Oamenii legii fac acum cercetări pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Politica