vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Inspecţie pe şantierele din judeţ

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut o vizită de lucru pe șantierele drumurilor județene aflate în plin proces de modernizare. Potrivit reprezentanţilor administraţiei judeţene, pe DJ 671E, pe tronsonul de 18,5 kilometri, cuprins între localitățile Dâlbocița (com. Ilovăț) și intersecția cu DJ 670 (com. Isverna) lucrările se desfășoară “destul de bine”. Muncitorii lucrează acum la finalizarea zidurilor de sprijin și finalizarea podețelor, se montează grinzile la podul din beton armat și se toarnă stratul de balast și piatră spartă pe platforma drumului pentru asfaltare.

Totodată, am fost pe tronsonul Crăguiești – Ilovăț – Studina – Șovarna – Rudina al DJ 671A, care se modernizează pe o lungime de peste 12 km.
Beneficiarii lucrărilor de aici sunt în mod direct locuitorii din Șișești, Ilovăț, Șovarna și Bala, care sunt foarte mulțumiți de faptul că drumul se va asfalta. În acest moment se lucrează la terasament și se va turna în curând stratul de balast.
Ambele sunt lucrări de infrastructură pe care mi le-am asumat ca și președinte al Consiliului Județean Mehedinți și iată, cu sprijinul Guvernului PSD, s-au pus în aplicare. Inițial, cele două drumuri au primit finanțare din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar ulterior, pentru că s-a ivit oportunitatea, prin Programul Operațional Regionale, le-am transferat pe fonduri europene”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica