Vâlcea. Cerere în căsătorie la depunerea jurământului de credinţă faţă de ţară

Un ofiţer al Armatei Române a decis să-şi ceară iubita în căsătorie, şi ea militar, într-un moment şi într-un cadru mai deosebit, de faţă cu toţi colegii de serviciu.
S-a întâmplat joi, 24 octombrie, cu ocazia depunerii jurământului de credinţă pentru ţară a 33 de femei militar, în cadrul Centrului de Perfecţionare pentru Geniu şi EOD „Panait Donici” din Râmnicu Vâlcea.
Cererea în căsătorie a avut loc după ceremonia de depunere a jurământului. Comandatul unităţii, lt col Cristian Gabriel Arinton, a cerut tuturor să mai rămână pentru câteva momente şi i-a cerut sublt. Ruxandra Spirache să vină în faţă. Când şi-a văzut iubitul cu buchetul de flori, a înţeles ce se întâmplă, deşi până atunci habar nu a avut de surpriză şi nici părinţii ei care veniseră la evenimentul militar, de la Bucureşti, unde domiciliază. Tânăra, care a depus jurământul de credinţă alături de alte 32 de femei militar, a spus da, emoţionată, de mai multe ori.

 Deşi nu au auzit nimic din cererea în căsătorie, colegii au înţeles ce se întâmplă după buchetul mare de trandafiri şi gestul cavaleresc în genunchi şi au aplaudat fără reţinere.
După eveniment, cei prezenţi au comentat îndelung momentul, amuzându-se pe seama gradelor militare ale celor doi. Singurii care au ştiut de întreaga surpriză au fost comandantul unităţii militare cu acceptul căruia s-a petrecut momentul şi viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Carmen Preda, prezentă la eveniment, care are o legătură de rudenie cu maiorul George Olteanu, de fini – naşi.
Momentul imortalizat a fost postat pe Facebook de către unul din martorii momentului.

foto: facebook

Populare

Recomandări

O nouă avertizare RO-Alert, după ce un urs a fost observat într-o localitate vâlceană

Un urs a fost observat într-o localitate vâlceană. Autoritățile...

Craiova. Noua șosea între Brestei-Râului și Calea Severinului se deschide astăzi

Drumul care va conecta Calea Severinului, de la intersecția...

Dragoș Bon dă vina pe teren, după egalul cu Tunari: „E jalnic”

CSU Craiova a scos un egal în finalul meciului...

Atenţionare de călătorie emisă de MAE pentru românii care merg în Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de...