miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Motociclist accidentat de un alt șofer pe străzile din Târgu Jiu

Un motociclist de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost lovit în trafic de un alt șofer, în vârstă de 19 ani, din orașul Rovinari. Tânărul conducător auto nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și l-a acroșat pe motociclist. Accidentul a avut loc pe bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu.
Oamenii legii au descoperit că rovinăreanul avea deja permisul suspendat. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană, având acest drept suspendat.
„Polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu despre faptul că, un tânăr de 19 de ani din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Constantin Brâncuși din municipiul Târgu Jiu, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de deplasare, acroșând o motocicletă condusă de un bărbat de 34 de ani din municipiul Târgu Jiu, provocându-i avarii”, a transmis Victor Țuhașu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Foto: radiotargujiu.ro

Politica