vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără de 20 de ani, bătută cu pumnii și picioarele de o altă fată

O tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Plopșoru, a fost lovită cu pumnii și picioarele de o altă fată, în vârstă de 19 ani ,din orașul Târgu Cărbunești. Agresoarea a fost reținută.

Potrivit Poliţiei, cele două fete s-au luat la bătaie din cauza unor discuții care au apărut în interiorul unei societăți comerciale din Țicleni.

Polițiști din cadrul orașului Țicleni au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj o tânără, de 19 ani, din orașul Târgu Cărbunești, bănuită de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânăra, aflându-se în incinta unei societăți comerciale din Țicleni, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere d 20 de ani, din comuna Plopșoru. Totodată, s-a stabilit faptul că la momentul săvârșirii agresiunii, în local se aflau mai multe persoane, fiind tulburată ordinea și liniștea publică”, a transmis Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica