joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CFR’43, în forță

În etapa a II-a a Campionatului Național de Futsal U19, CFR’43 Turnu Severin a dispus cu scorul de 8-3 de contracandidata în lupta pentru calificarea în Liga Elitelor, ACS Forţa Oltenia Craiova.

Echipa antrenată de portughezul Hugo Moutinho și-a luat astfel revanșa, după ce, în urmă cu 2 săptămâni, la amicalul de prezentare a lotului, fusese învinsă cu 7-3 de Forţa Oltenia Craiova, în Polivalenta severineană. Luni seara, la Ișalnița, s-a jucat însă pe puncte, iar severinenii s-au impus cu un categoric 8-3. Gazdele au deschis scorul în minutul 6, prin Alexandru Călin, însă, pe finalul primei reprize, oaspeții au întors scorul prin Sebastian Iacob (17) și Eugem Toader (19). În partea secundă, a existat o singură echipă pe parchet. CFR Turnu Severin a mai înscris prin Eugen Toader (21), Alexandru Crăiașu (28), Andrei Nohaiu (30), Raul Iorgulescu (31) și Petruț Rădulescu (33, 37), în timp ce Forţa Oltenia Craiova a marcat doar prin Robert Stan (24) și Alexandru Călin (25). S-a încheiat 8-3 pentru echipa severineană, care, după 2 runde, are punctaj maxim în seria a V-a. În prima etapă, echipa lui Moutinho se impusese cu 12-1 în deplasarea de la Metropolitan Ișalnița.

Duminică, de la ora 18:00, CFR’43 va debuta oficial în Polivalenta severineană, când va primi vizita echipei CSJ Știința U Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O victorie foarte importantă pentru noi, ținând cont de faptul că ne luptăm cu Oltenia Craiova pentru locul 2, care duce în Liga Elitelor. S-a văzut o diferență mare de abordare a jocului, față de amicalul din urmă cu 2 săptămâni, când fusesem învinși de aceeași echipă la amicalul de prezentare. Avem 6 puncte, după 2 deplasări consecutive, și așteptăm publicul în număr cât mai mare la sală, duminică, când vom debuta oficial în Polivalentă„, a declarat Moutinho. Acesta a mizat în etapa a II-a pe Napu, Lupu – Dănoiu (cpt), Toader, Crăiașu, Nohaiu, Clement, Iacob, Rădulescu, Iorgulescu, Câmpeanu și Avramovici. De partea cealaltă, echipa antrenată de Dragoș Iliescu a mizat pe: Chintescu – R. Iliescu, Morenci, Cărămizaru, Vîrjan, Călin, Trușcă, Stan, Zîmța.

 

Etapa a II-a

Forţa Oltenia Craiova – CFR’43 Turnu Severin 3-8

Viitorul Băleasa – Viitorul Știința Craiova 20-1

CSJ Știința U Craiova – Metropolitan Ișalnița 4-3 

Politica