joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţist împuşcat în cap

Un poliţist a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-ar fi împuşcat în cap cu arma din dotare. Incidentul s-a petrecut în Caracal, iar poliţistul nu era în timpul serviciului.

Poliţistul Alexandru Badiu, în vârstă de 31 ani, originar din Bârlad, era de o lună ajutor de şef de post la Corbu, în judeţul Olt. Se transferase de la IPJ Timiş unde a lucrat timp de un an. Duminică seara, în timp ce se afla în Carcal poliţistul s-ar fi împuşcat în cap cu arma din dotare. El era în casă împreună cu soţia şi cumnatul său. Cumnatul a fost cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutor.
Medicii de la Ambulanţă ajunşi la faţa locului l-au resuscitat şi l-au dus la spital, iniţial în Caracal. De acolo, după ce a fost stabilizat a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, în stare gravă. Luni, până la închiderea ediţiei, starea tânărului nu se schimbase.
„Pacientul este în stare extrem de gravă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic, este pe Terapie Intensivă, pentru Neurochirurgie. Nu se poate opera deocamdată. Prognosticul este unul rezervat”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova, medicul Cristiana Geormăneanu.
Conform unor surse apropiate anchetei, poliţistul se căsătorise în urmă cu doi ani şi ar fi avut certuri dese cu soţia. Cazul său a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.
„A fost înregistrat la noi un dosar care are ca obiect infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi uz de armă fără drept. În prezent se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, iar despre persoana vătămată ultimele noastre informaţii sunt că se află internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova”, a declarat, pentru adevărul.ro, procurorul Mihaela Măceşanu.

Politica