vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Primarul Screciu a organizat o petrecere pentru cuplurile de aur din municipiu

Persoanele vârstnice din Severin care au la activ peste 50 de ani de căsnicie împreună au avut parte de o surpriză plăcută din partea primăriei municipale la inițiativa primarului Marius Screciu. Administrația locală a pregătit, la fel ca în ultimii ani, o petrecere de zile mari pentru ei.
„A fost un moment deosebit și pentru noi ca organizatori, sperăm să fi fost și pentru dumnealor. Sunt 50 de ani de căsnicie, 50 de ani de lucruri extraordinare, un model pentru noi toți. Sperăm ca în contextul în care mulți dintre concetățenii noștri renunță foarte ușor la căsnicie, aceștia să fie un model pentru societate. Le urăm sănătate, ani mulți împreună! Comunitatea îi cinstește și îi va cinsti așa cum se cuvine”, a declarat Marius Screciu. Autoritățile au pregătit pentru severinenii aniversați, o petrecere cu ospăț la restaurant, muzică, joc și voie bună. S-au înmânat și diplome speciale la toate cuplurile.
„A fost o seară deosebită, atât ca organizare, cât și ca însemnătate. Ne bucurăm că autoritățile ne-au pregătit o astfel de surpriză. Secretul căsniciei este iubirea”, a dezvăluit un cuplu din Severin care conviețuiește de peste 50 de ani împreună.

Politica