vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Intră Mititelu pe Oblemenco? Genoiu: „Nu am probleme cu cealaltă echipă!”

Municipalitatea manifestă în premieră deschidere față de FCU Craiova și suporterii ei.

 

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local de joi principalul punct pe ordinea de zi a fost montarea gazonului de pe Oblemenco, votat în unanimitate. Consilierul liberal Flavius Sirop a cerut ca de noul gazon să profite și FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu.

Genoiu a explicat cum stau lucrurile cu gazonul: „Problema gazonului a existat din prima zi. Miercuri am primit acceptul de la CNI. Ni s-a spus că ideea de garanție a fost agreată de constructor. Agrează ori schimbarea gazonului conform specificațiilor din caietul de sarcini din 2014, ori o variantă pe care o solicităm noi, dar cu o diferență de preț în ceea ce solicităm. Noi am agreat varianta care ne plasează în aceeași sumă cu care noi voiam să schimbăm gazonul și am agreat varianta în care să plătim diferența dintre gazonul natural și cel hibrid. Acest gazon va nu va afecta garanția stadionului. El va avea propria garanție”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Apoi, primarul Craiovei a lăsat să se înțeleagă că există toată deschiderea din partea instituției pe care o reprezintă pentru ca și FCU Craiova să joace pe Oblemenco. Cu o singură condiție: ca suprafața de joc să reziste pentru două echipe! „Nu am probleme cu celelalte echipe. Așa cum a fost în meciurile din Cupă. Am acceptat să joace ambele echipe, dar după cele două jocuri, gazonul a fost distrus. Meciurile au fost marți și miercuri. Practic s-a jucat pe pământ. Dacă gazonul va avea această posibilitate, asta este și ideea unui astfel de gazon”, a mai spus primarul Craiovei.

Politica