joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Maşină condusă de un minor băut, în Olt

O maşină la volanul căreia se afla un minor în vârstă de 16 ani, aflat sub influenţa alcoolului, a fost acroşată, miercuri, de autospeciala de poliţie care o urmărea pe un drum de la ieşirea din comuna Iancu Jianu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Dicu a precizat că nu au fost persoane rănite, doar pagube materiale la ambele autovehicule.

În autoturismul condus de minor se mai aflau două persoane, printre care un tânăr de 18 ani, din Bobiceşti, care îi încredinţase maşina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La volanul autoturismului urmărit de poliţişti se afla un minor în vârstă de 16 ani, din Bobiceşti, care, conform rezultatelor alcooltestului, avea o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aer expirat.

Minorul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Acesta şi pasagerul care i-a încredinţat maşina sunt cercetaţi de poliţişti.

„Din cercetări a reieşit faptul că minorului i-a fost încredinţat autoturismul de către unul dintre pasageri, un tânăr de 18 ani, din Bobiceşti. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. De asemenea, pasagerul este cercetat pentru încredinţarea autoturismului unei persoane care nu deţine permis de conducere şi sub influenţa alcoolului”,  a spus reprezentantul IPJ Olt.

Politica