joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turişti, blocaţi în zona Rânca – Obârşia Lotrului din cauza gheţii

Drumarii au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, pe Transalpina, în sprijinul mai multor turişti care au rămas blocaţi cu autoturismele în zona Rânca – Obârşia Lotrului din cauza gheţii sau cărora le-a fost teamă să mai coboare din zonă după lăsarea întunericului.

„Noaptea trecută, la ultima revizie efectuată de colegii de la Districtul Rânca, au identificat pe acest sector de drum care este închis pe timpul nopţii (Rânca – Obârşia Lotrului n.r.), dar, din păcate, unii participanţi la trafic nu respectă aceste indicaţii ale noastre, de a nu intra pe acest sector de drum, unii şoferii s-au întors, au înţeles că este periculos, altora le-a fost frică să mai coboare şi au lăsat maşinile sus pe munte şi au fost coborâţi de către colegii mei cu utilajele de deszăpezire până în Novaci. Urmează să îşi recupereze maşinile de pe munte în următoarele zile”, a declarat luni,  reprezentantul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu-Jiu, Cristi Tudor.

El a adăugat că circulaţia pe sectorul de drum Rânca – Obârşia Lotrului este oprită luni dimineaţa, drumarii acţionând pentru curăţarea şoselei. Traficul va fi reluat în momentul în care se va putea circula în condiţii de siguranţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica