miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Asfaltări la Tâmna

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers în două dintre localitățile mehedințene unde fondurile alocate de Guvernul României sporesc condițiile de trai ale oamenilor, afirmă reprezentanţii administraţiei judeţene.
Aceştia spun că, la Fântâna Domnească, lucrările de asfaltare a drumurilor pe o distanță de doi kilometri sunt în plină desfășurare, iar în curând problemele legate de transportul pacienților care au nevoie de ajutor medical sau alte nevoi de mobilitate se vor rezolva.
Pe de altă parte, nu foarte departe, în satul Tâmna, se asfaltează șase kilometri de drumuri sătești, mai arată reprezentanţii CJ Mehedinţi.
„Aici, ca și în multe alte comune, orașe sau municipii din țară, Programul Național de Dezvoltare Locală aduce locuitorilor beneficii incontestabile. Astfel, cu fonduri guvernamentale, la Tâmna se realizează și iluminatul public și rețeaua de alimentare cu apă, utilități absolut necesare pentru un trai decent al locuitorilor de la sat”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica