sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pensionarii şi-au inaugurat clubul de ziua lor

Pensionarii craioveni au, din această lună, un club în care se pot întâlni pentru a socializa, unde pot juca diverse jocuri de societate, ori pot citi. Primul club al pensionarilor din Craiova a fost inaugurat chiar pe 1 octombrie, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.
„Este pentru prima dată când Primăria Craiova organizează şi pune la dispoziţie prin asistenţa socială un astfel de club al persoanelor vârstnice. Poate că trebuia făcut mai de mult, dar niciodată nu e prea târziu. Nu ne vom opri aici, le promitem! Clubul este o oază de linişte, o oază de relaxare pentru că el este dotat la ora aceasta prin grija asistenţei sociale, prin grija city-managerului Sorin Manda, cu tot ceea ce este necesar, începând de la mobilier, televizor, jocuri distractive, bibliotecă cu cărţi”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.
Amenajarea spaţiului a costat aproximativ 20.000 lei, a mai spus edilul.
Președintele Asociației Pensionarilor Civili „Mihai Viteazul” din Craiova, Marin Trifan, a declarat: „Eu mi-aş dori ca al doilea club să fie în cartierul Craioviţa Nouă, fiindcă acolo sunt majoritatea pensionarilor”. El a mai spus că şi-ar mai dori pentru pensionarii craioveni cursuri de calculatoare şi întâlniri cu parlamentarii şi autoritatea locală.

Politica